Om Elitresor

om elitresor

  • Elitresor.se är en nordisk onlineresebyrå med totalfokus på förmedling av flygbiljetter, hotell och paketresor enbart inom premium och lyxsegmentet.
  • Med Elitresor.se slipper du filtreringsdjungeln och flertaliga kontakter med traditionella resebyråer för att hitta just din bästa premium resa! Hos oss hittar du flygbiljetter i Premium Economy, Business Class eller First Class på ett snabbt och överskådligt sätt, dvs 1 sökning = 3 flygresultat. Nu slipper du fundera på vilken klass som är billigaste för just din resa. Enkelt, kostnadseffektivt och tryggt!
  • Vårt mål är att erbjuda de bästa produkterna och en kundsupport i världsklass. Med vår ”Call Of Support” lovar vi att, under vår bästa förmåga och påverkande makt, finnas tillhands för våra kunder under bokningstillfället samt under och efter själva resan. Vårt team har flerårig erfarenhet från flyg och resebyråbranschen så oavsett om din bokning handlar om en enkel flygbiljett eller en stor konferensresa kan vi erbjuda den kunskap och assistans du behöver, världen över!
  • Som kund kan du känna dig trygg med Elitresor.se – Vi har ställt statlig resegaranti till Kammarkollegiet och innehar fullständiga IATA-rättigheter för att utfärda Resehandlingar. Elitresor.se samarbeta med DIBS betalösningar och med flera storbanker för att säkerställa högsta säkerheten för betalningsprocesserna. Oavsett om du betalar med kort eller direkt bankinbetalningar.